Ik krijg veel #energie van wat ik doe. Soms kost het ook veel energie en dan moet ik even laden. Dat doe ik steeds vaker het liefst in de #natuur. Voor we het vergeten, de #mens zelf is #natuur.

In Den Haag ga ik meestal naar het #strand ? om te laden en af en toe zo dan even de stad uit. Gisteren heb ik een dagje doorgebracht in Gelderland en Overijssel. Daar hebben ze toch een ander landschap dan hier in het mooie en drukke Den Haag. Van dichtbij zien hoe de natuur zich ontwikkelt in een overgangsperiode van #seizoenen.
De aarde ? geeft ons zoveel en ze heeft¬†#helende,¬†#cre√ęrende¬†en¬†#rustgevende¬†krachten. En als wij natuur zijn, dan hebben wij deze krachten ook, toch?

Ik raak er elke keer weer door #bevangen wanneer ik er weer zo dichtop sta. Is ze niet krachtig en #sterk? Ze lijkt een #onuitputtelijke #bron van #leven. Ze #schept leven. Ze is leven. En als wij natuur zijn, kunnen wij dat dan ook niet? Voor mij een reden om soms daar extra bij stil te staan en te realiseren wat we nog meer kunnen doen om #haar #levenskracht te helpen behouden, want we zijn één. Hier kon ik dus boven op de Kalen Berg, vlakbij de Wievenkeulen, even een afstandje naar de #wereld kijken. En natuurlijk om hoog blijven kijken om je te #verwonderen!

Hoe laad jij op?

De kleuren vanje Ziel

  Je Ziel ‚ú® bevind zich in je lichaam. Wat veel mensen niet weten is dat je Ziel ‚ú®ook je lichaam omvat. Ook al hebben de meeste mensen wel van het woord aura gehoord, is er niet altijd het besef dat dit je zielslicht ‚ú®betreft. Waarom aura‚Äôs in kleuren woorden...

Wake up beautiful Soul

Wake up your Soul‚ú®. Be blessed when you wake up in the morning ‚ú®. Be grateful for the moments you open your eyes in the morning. Being awake can go a lot further. You can wake up with all your senses. With all your Being ‚ú® A lot of people call their themselves awoke...

Blessed Ramadan

A blessed Ramadan to all my Muslim sisters and brothers around the world. May Allah give you Peace and Happiness your Soul desires and houses be filled with Love and Light Ramadan Mubarek

Alles is Liefde

Alles is liefde.  Vandaag staat in het teken van Liefde. Maar Liefde is niet gebonden aan 1 dag of 1 moment. Alles is Liefde. Altijd is Liefde. Liefde is een keuze.Heel veel mensen herkennen Liefde niet wanneer het zich aan hen openbaart. Zij hebben zich door pijn en...

De generatie die we nooit mogen vergeten.

Vandaag zijn veel Marokkaanse ouders, ((over)groot)opa’s en oma’s van de eerste generatie officieel jarig. Echter is dit vaak niet hun echte verjaardag. Zij leefde in de natuur en bewogen mee met de seizoenen. Je ouders wisten in welk seizoen je was geboren of wat...

Klaar, voor de start! 2021!

Klaar voor de start, af! 2021! Vorig jaar schreef ik een stuk over de meestergetallen die we in 2020 zouden tegenkomen. Een jaar van een nieuw begin, met veel nullen. Een stilstand dus die ik niet zag aankomen.Niemand kan er nog om heen dat 2020 een jaar was die de...

De keuzes die wij maken bepalen de toekomst.

Bezieling zoek ik op het strand. Momenten om naar binnen te keren en te reflecteren. 2020 is nog niet om maar 2021 staat voor de deur. De wereld lijkt stil te staan, maar toch gaan we allemaal door. Wij mensen zijn sociale wezens en hebben interactie met een ander...

Gebed Noor ala Noor

Ya Rab,Oh Heer,Tot U wend ik mij in deze niet eerder gekende periode van illusies en duisternis.Tot U zoek ik mijn toevlucht en tot U wend ik mijn aangezicht.Ik vraag U om Uw Leiding en Uw Wijsheid.Ik vraag U om deze sluier van illusie te doen verdwijnen.Ik vraag U om...

Heel blijven in tijden van corona

Begin deze week kondigde ik aan dat ik extra transformatie coaching en consulting ga aanbieden omdat door de opgelegde maatregelen steeds meer mensen emotioneel en/of fysiek vastlopen.  Dit vastlopen uit zich in verschillende vormen en wordt veroorzaakt doordat we al...

Transformatie coaching omdat het juist nu nodig is

Als sinds dat de corona-maatregelen zijn opgelegd zie ik mensen steeds verder vast lopen en fysiek en mentaal instorten.Nu er opnieuw maatregelen worden opgelegd die buiten proportie zijn en duidelijk meer mentale en fysieke schade opleveren heb ik besloten om mijn...

Unite for Peace

Today is a beautiful day Let’s unite our prayers and thoughts Pray for Peace Pray for Wisdom Pray for Guidance Let’s pray for our hearts to open Let’s invite Light and Love in our life’s So we can share this wherever we are, So we can put it in every deed we do, And...

Transformatie van binnen uit, corona en vrijheid

Chris den Daas ken ik nu al een langere tijd uit het netwerk en is een man die blijft inspireren. Zijn kalmte, wijsheid en de combinatie van spirituele bewustzijn en marketing vind ik intrigerend. Zodra de coronacrisis startte kreeg ik via facebook een uitnodiging van...

Vrijheid, vrije wil.

Vandaag vieren we 75 jaar de vrijheid, maar toch zijn er geen bevrijdingsfestivals. En dat terwijl het de 40e verjaardag zou zijn van Bevrijdingspop. Ook de dodenherdenking was gisteren memorabel. Een open en vrij Dam was er te zien terwijl de burgers mee herdenken...

Het emanicpatieproces is een inclusief proces

Veel vrouwen durven zichzelf geen feminist te noemen omdat het een nare bijsmaak heeft gekregen. Veel mannen kijken vaak verschrikt op wanneer je aangeeft dat je een feminist ben. Men is vaak bang dat je tegen de man bent of tegen alles wat met de man te maken heeft....

Ontdek je roots, in het belang van Moeder Aarde en inclusie

In sommige culturen is het een normale vraag om te vragen waar je vandaan komt zonder negatieve gedachten. Het is ook normaal om te vragen wie je vader is, wie je moeder is. Mensen willen weten waar je roots liggen. Als Marokkaans-Nederlandse vrouw heb ik dit soort...

Ben je ondertussen nieuwsgierig geworden?