Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Soul Food 28 mei

mei 28 @ 19:00 - 21:30 UTC+0

€3,50
Everything is Energy

As. vrijdag is het alweer tijd voor de volgende Soul Food bijeenkomst.
Deze zal nog een online zijn en wellicht de laatste online zijn. Ik ben druk bezig met het regelen van een fijne ruimte waar we elkaar ook fysiek kunnen ontmoeten.

Meerdere mensen gaven aan behoefte te hebben om elkaar in het echt te ontmoeten. En om eerlijk te bekennen ik ook!

In de ontmoeting zit de kracht van verbinding. Elkaar kunnen zien, elkaar kunnen (aan)raken, de energie voelen van iemands volledige Zijn en ervaren wat dat doet met jouw Zijn. Dit kan online ook goed maar is nooit helemaal compleet.

Bij Soul Food gaat het over delen van dingen die ons inspireren, onze ziel raken en ons voeden. We zijn licht en in elkaars nabijheid kunnen we nog meer licht ervaren en Zijn. Wanneer we allemaal onze licht in elkaars nabijheid durven te schijnen en elkaars licht durven te voeden creëeren we een grote lichtbundel.

De bedoeling van deze Soul Food bijeenkomst is om samen te komen voor spirituele steun en groei. Om voeding voor de ziel te delen en te ontvangen.

We beginnen met een minuut stilte waarin iedereen zijn/haar/hen intentie voor zichzelf kan neerzetten.
Daarna kan iedereen iets delen met de groep. Dit kan bijvoorbeeld een gedicht zijn, een verhaal dat je graag leest of muziek waar je graag naar luistert. Ook heel mooi als je zelf zingt en muziek maakt en dit met de groep wilt delen. Ook is er ruimte om samen te mediteren en samen dhikr doen. We gaan gewoon met de flow mee en laten ons leiden door wat zich in het moment aandoet.

De bijeenkomst is open voor iedereen die zich verbonden voelt met Liefde, De Bron, Allah (swt), God. Of wanneer je behoefte hebt aan contact met andere mensen.

Deelname €3,50 of gift naar keuze.
Je kunt van 19:00 tot 20:30 uur meedoen met deze sessie.
Inloggegegevns voor de bijeenkomst ontvang je na aanmelden via hallo@fatimaakchar.nl

Nederlands en Engels gesproken en een veilige ruimte.

Liefdevolle groet,

Fatima Akchar

Details

Date:
mei 28
Time:
19:00 - 21:30 UTC+0
Cost:
€3,50
Website:
https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=hsSjwHRpM720maHHl9hG40GtyPhIuKAc

Organizer

Fatima Akchar
Email:
hallo@fatimaakchar.nl