Bezieling zoek ik op het strand. Momenten om naar binnen te keren en te reflecteren. 2020 is nog niet om maar 2021 staat voor de deur.
De wereld lijkt stil te staan, maar toch gaan we allemaal door. Wij mensen zijn sociale wezens en hebben interactie met een ander nodig om ons sociaal, emotioneel, fysiek en cognitief te ontwikkelen. Ook hebben we elkaar nodig voor spirituele ontwikkeling. Er is naar mijn idee geen andere tijd in mijn levensjaren zo duidelijk geweest dat het we als spirituele wezens uitgedaagd worden om ons verder te ontwikkelen en ons #bewustzijn te verhogen.
In welke wereld willen we samenZijn? In welke wereld willen we dat onze kinderen en kleinkinderen opgroeien en wie heeft hier het mandaat over? Het is tijd voor individuele en collectieve bezieling.
Ik besef mij dat dit een tijd van verandering is en dat zaken die zich in de schaduw bevonden nu aan de oppervlakte komen om geheeld te worden. Er is duidelijk een #shifting gaande en wij bepalen door de keuzes die we maken welke kant we opschuiven.
De keuzes die wij maken bepalen de toekomst.
Vorig jaar koos ik ervoor om het Rolmodellen Bureau anders in te richten. Dat was nodig voor mij zelf om het werk efficiënter te maken. En toch is het Rolmodellen Bureau er niet voor mij maar voor de wereld. #Rolmodellen zijn leiders van de toekomst die nu acteren. Rolmodellen zijn visionairs, pioniers en zij die een positief voorbeeld geven /zijn in hoe we een wereld kunnen creëren waar we met elkaar in #liefde en harmonie kunnen leven. Mens, dier en Moeder Aarde. Rolmodellen weten als geen ander dat het vaak eerst moet schuren voordat je glans krijgt. Daar waar het pijn kan doen ontstaat awareness en daar kun je je in verder ontwikkelen. Belangrijk is goed te luisteren naar wat je hart ? je te vertellen heeft. Luisteren naar wat je ziel wenst te ervaren in dit leven op deze mooie planeet. Het is mogelijk om je deze deze gevoelens en hartewensen te transformeren naar actie! Transformatie vraagt om geduld, liefde en volle aandacht.
We leven in een tijd van verandering, van transformatie. Gun jezelf en elkaar dus geduld, wees liefdevol voor jezelf en elkaar.
Besteed aandacht aan jezelf en aan elkaar.?

 

3 in 1 Fatima Akchar met zwarte jas kijkend naar de zee en over de horizon

3 in 1 Fatima Akchar met zwarte jas kijkend naar de zee en over de horizon

 
 
 
 
 

Blessed Ramadan

A blessed Ramadan to all my Muslim sisters and brothers around the world. May Allah give you Peace and Happiness your Soul desires and houses be filled with Love and Light Ramadan Mubarek

Alles is Liefde

Alles is liefde.  Vandaag staat in het teken van Liefde. Maar Liefde is niet gebonden aan 1 dag of 1 moment. Alles is Liefde. Altijd is Liefde. Liefde is een keuze.Heel veel mensen herkennen Liefde niet wanneer het zich aan hen openbaart. Zij hebben zich door pijn en...

De generatie die we nooit mogen vergeten.

Vandaag zijn veel Marokkaanse ouders, ((over)groot)opa’s en oma’s van de eerste generatie officieel jarig. Echter is dit vaak niet hun echte verjaardag. Zij leefde in de natuur en bewogen mee met de seizoenen. Je ouders wisten in welk seizoen je was geboren of wat...

Klaar, voor de start! 2021!

Klaar voor de start, af! 2021! Vorig jaar schreef ik een stuk over de meestergetallen die we in 2020 zouden tegenkomen. Een jaar van een nieuw begin, met veel nullen. Een stilstand dus die ik niet zag aankomen.Niemand kan er nog om heen dat 2020 een jaar was die de...

De keuzes die wij maken bepalen de toekomst.

Bezieling zoek ik op het strand. Momenten om naar binnen te keren en te reflecteren. 2020 is nog niet om maar 2021 staat voor de deur. De wereld lijkt stil te staan, maar toch gaan we allemaal door. Wij mensen zijn sociale wezens en hebben interactie met een ander...

Gebed Noor ala Noor

Ya Rab,Oh Heer,Tot U wend ik mij in deze niet eerder gekende periode van illusies en duisternis.Tot U zoek ik mijn toevlucht en tot U wend ik mijn aangezicht.Ik vraag U om Uw Leiding en Uw Wijsheid.Ik vraag U om deze sluier van illusie te doen verdwijnen.Ik vraag U om...

Heel blijven in tijden van corona

Begin deze week kondigde ik aan dat ik extra transformatie coaching en consulting ga aanbieden omdat door de opgelegde maatregelen steeds meer mensen emotioneel en/of fysiek vastlopen.  Dit vastlopen uit zich in verschillende vormen en wordt veroorzaakt doordat we al...

Transformatie coaching omdat het juist nu nodig is

Als sinds dat de corona-maatregelen zijn opgelegd zie ik mensen steeds verder vast lopen en fysiek en mentaal instorten.Nu er opnieuw maatregelen worden opgelegd die buiten proportie zijn en duidelijk meer mentale en fysieke schade opleveren heb ik besloten om mijn...

Unite for Peace

Today is a beautiful day Let’s unite our prayers and thoughts Pray for Peace Pray for Wisdom Pray for Guidance Let’s pray for our hearts to open Let’s invite Light and Love in our life’s So we can share this wherever we are, So we can put it in every deed we do, And...

Transformatie van binnen uit, corona en vrijheid

Chris den Daas ken ik nu al een langere tijd uit het netwerk en is een man die blijft inspireren. Zijn kalmte, wijsheid en de combinatie van spirituele bewustzijn en marketing vind ik intrigerend. Zodra de coronacrisis startte kreeg ik via facebook een uitnodiging van...

Vrijheid, vrije wil.

Vandaag vieren we 75 jaar de vrijheid, maar toch zijn er geen bevrijdingsfestivals. En dat terwijl het de 40e verjaardag zou zijn van Bevrijdingspop. Ook de dodenherdenking was gisteren memorabel. Een open en vrij Dam was er te zien terwijl de burgers mee herdenken...

Het emanicpatieproces is een inclusief proces

Veel vrouwen durven zichzelf geen feminist te noemen omdat het een nare bijsmaak heeft gekregen. Veel mannen kijken vaak verschrikt op wanneer je aangeeft dat je een feminist ben. Men is vaak bang dat je tegen de man bent of tegen alles wat met de man te maken heeft....

Ontdek je roots, in het belang van Moeder Aarde en inclusie

In sommige culturen is het een normale vraag om te vragen waar je vandaan komt zonder negatieve gedachten. Het is ook normaal om te vragen wie je vader is, wie je moeder is. Mensen willen weten waar je roots liggen. Als Marokkaans-Nederlandse vrouw heb ik dit soort...

Zelfreflectie. Leuk of lief hebben?

Om ons gedrag te#veranderen om naar een#duurzame en #inclusieve wereld te gaan vraagt dienen we te kunnen #reflecteren op ons zelf. Men zegt vaak 'Zo wordt het #leven toch onmogelijk?', 'dat lukt mij niet' of 'dat durf ik niet'. Het #verschil wat maakt dat je iets...

Go Natural.

Vandaag stond ik op met slechts 1 gedachten; vanaf nu minder verwerkte voedsel, less processed food, nuttigen. Go Natural. Al ander half jaar nuttig ik een #pescotarisch dieet en merk ik dat ik energieker ben dan ooit. Ik geloof dat ons lichaam, geest en brein één...

Wil je weten wat ik voor jou betekenen?