Bezieling zoek ik op het strand. Momenten om naar binnen te keren en te reflecteren. 2020 is nog niet om maar 2021 staat voor de deur.
De wereld lijkt stil te staan, maar toch gaan we allemaal door. Wij mensen zijn sociale wezens en hebben interactie met een ander nodig om ons sociaal, emotioneel, fysiek en cognitief te ontwikkelen. Ook hebben we elkaar nodig voor spirituele ontwikkeling. Er is naar mijn idee geen andere tijd in mijn levensjaren zo duidelijk geweest dat het we als spirituele wezens uitgedaagd worden om ons verder te ontwikkelen en ons #bewustzijn te verhogen.
In welke wereld willen we samenZijn? In welke wereld willen we dat onze kinderen en kleinkinderen opgroeien en wie heeft hier het mandaat over? Het is tijd voor individuele en collectieve bezieling.
Ik besef mij dat dit een tijd van verandering is en dat zaken die zich in de schaduw bevonden nu aan de oppervlakte komen om geheeld te worden. Er is duidelijk een #shifting gaande en wij bepalen door de keuzes die we maken welke kant we opschuiven.
De keuzes die wij maken bepalen de toekomst.
Vorig jaar koos ik ervoor om het Rolmodellen Bureau anders in te richten. Dat was nodig voor mij zelf om het werk efficiënter te maken. En toch is het Rolmodellen Bureau er niet voor mij maar voor de wereld. #Rolmodellen zijn leiders van de toekomst die nu acteren. Rolmodellen zijn visionairs, pioniers en zij die een positief voorbeeld geven /zijn in hoe we een wereld kunnen creëren waar we met elkaar in #liefde en harmonie kunnen leven. Mens, dier en Moeder Aarde. Rolmodellen weten als geen ander dat het vaak eerst moet schuren voordat je glans krijgt. Daar waar het pijn kan doen ontstaat awareness en daar kun je je in verder ontwikkelen. Belangrijk is goed te luisteren naar wat je hart ? je te vertellen heeft. Luisteren naar wat je ziel wenst te ervaren in dit leven op deze mooie planeet. Het is mogelijk om je deze deze gevoelens en hartewensen te transformeren naar actie! Transformatie vraagt om geduld, liefde en volle aandacht.
We leven in een tijd van verandering, van transformatie. Gun jezelf en elkaar dus geduld, wees liefdevol voor jezelf en elkaar.
Besteed aandacht aan jezelf en aan elkaar.?

 

3 in 1 Fatima Akchar met zwarte jas kijkend naar de zee en over de horizon

3 in 1 Fatima Akchar met zwarte jas kijkend naar de zee en over de horizon

 
 
 
 
 

Jezus als Rolmodel en wat we van hem kunnen leren in de huidige tijdsgeest

 Uit de lezing die ik mocht geven @ Christmas Special van Zinzoekers op 18 december 2021 Korte introductie (voor de blog nog meer ingekort)Bij mijn geboorte in Marokko kreeg ik de naam Fatima. Fatima was de dochter van de profeet Mohammed, de profeet die volgens...

Wat We Kunnen Leren Van Rolmodellen – in gesprek met Pim Janszen

  In gesprek met Pim Janszen, NLP Trainer Public Speaking   Pim Janszen: "Het interview van deze week is met Fatima Akchar. Fatima zet als gedreven onderneemster belangrijke rolmodellen in de schijnwerpers. Zo heeft ze een online platform opgericht, Het Rolmodellen...

Rouwen, wederopbouw en wedergeboorte

    Bezieling en bezinning Het is de tijd van het jaar van beZieling en bezinning. Ik merk dat ik in een soort rouwproces zit, samen met veel andere mensen. Miljoenen mensen in Nederland en miljarden mensen wereldwijd. Ik heb niemand verloren maar heb de wereld...

Sterker worden terwijl je omgeving verandert

"Hoe blijf je bij je gewone zelf als iedereen om je heen zo anders lijkt? De druk wordt hoger. Niet alleen door de overheid die constant laat weten dat jij als één van de weinige 'anders' bent. Ook door de mensen om je heen wordt je constant geconfronteerd met vragen...

Is healing massage hetzelfde als reiki?

Wanneer ik mensen vertel dat ik healing massages doe vraagt bijna iedereen ‘is dat dan hetzelfde als reiki?’. Ik moest hier gisteren erg om lachen. Het lijkt de standard vraag te zijn. Laat ik hier wat helderheid scheppen  Reiki Reiki healing behoort net als de...

Amazigh Massages

Hier heb je misschien nog nooit over gehoord, dus hier een korte introductie. Wat mijn oma Arbia op die zomerse dag deed was magisch. Nou doen oma’s vaker magische dingen maar dit ene incident is bij mij gebleven en heeft mij nooit losgelaten. Zomerse dag Op een hete...

De kleuren vanje Ziel

  Je Ziel ✨ bevind zich in je lichaam. Wat veel mensen niet weten is dat je Ziel ✨ook je lichaam omvat. Ook al hebben de meeste mensen wel van het woord aura gehoord, is er niet altijd het besef dat dit je zielslicht ✨betreft. Waarom aura’s in kleuren woorden...

Wake up beautiful Soul

Wake up your Soul✨. Be blessed when you wake up in the morning ✨. Be grateful for the moments you open your eyes in the morning. Being awake can go a lot further. You can wake up with all your senses. With all your Being ✨ A lot of people call their themselves awoke...

Blessed Ramadan

A blessed Ramadan to all my Muslim sisters and brothers around the world. May Allah give you Peace and Happiness your Soul desires and houses be filled with Love and Light Ramadan Mubarek

Alles is Liefde

Alles is liefde.  Vandaag staat in het teken van Liefde. Maar Liefde is niet gebonden aan 1 dag of 1 moment. Alles is Liefde. Altijd is Liefde. Liefde is een keuze.Heel veel mensen herkennen Liefde niet wanneer het zich aan hen openbaart. Zij hebben zich door pijn en...

De generatie die we nooit mogen vergeten.

Vandaag zijn veel Marokkaanse ouders, ((over)groot)opa’s en oma’s van de eerste generatie officieel jarig. Echter is dit vaak niet hun echte verjaardag. Zij leefde in de natuur en bewogen mee met de seizoenen. Je ouders wisten in welk seizoen je was geboren of wat...

Klaar, voor de start! 2021!

Klaar voor de start, af! 2021! Vorig jaar schreef ik een stuk over de meestergetallen die we in 2020 zouden tegenkomen. Een jaar van een nieuw begin, met veel nullen. Een stilstand dus die ik niet zag aankomen.Niemand kan er nog om heen dat 2020 een jaar was die de...

Gebed Noor ala Noor

Ya Rab,Oh Heer,Tot U wend ik mij in deze niet eerder gekende periode van illusies en duisternis.Tot U zoek ik mijn toevlucht en tot U wend ik mijn aangezicht.Ik vraag U om Uw Leiding en Uw Wijsheid.Ik vraag U om deze sluier van illusie te doen verdwijnen.Ik vraag U om...

Heel blijven in tijden van corona

Begin deze week kondigde ik aan dat ik extra transformatie coaching en consulting ga aanbieden omdat door de opgelegde maatregelen steeds meer mensen emotioneel en/of fysiek vastlopen.  Dit vastlopen uit zich in verschillende vormen en wordt veroorzaakt doordat we al...

Transformatie coaching omdat het juist nu nodig is

Als sinds dat de corona-maatregelen zijn opgelegd zie ik mensen steeds verder vast lopen en fysiek en mentaal instorten.Nu er opnieuw maatregelen worden opgelegd die buiten proportie zijn en duidelijk meer mentale en fysieke schade opleveren heb ik besloten om mijn...

Wil je weten wat ik voor jou betekenen?